Blizzard annonserer ny tilleggspakke til «Hearthstone»

«Lost Secrets of Un’Goro»

27. februar 2017 22:46

(PressFire.no): For litt siden skrev vi om at det virket som om det var en ny tilleggspakke på vei til det digitale kortspillet «Hearthstone».

Påstanden var basert på at en stemmeskuespiller hadde oppdatert CV-en sin med fem splitter nye kort som hun hadde fått rollen som, i tillegg til navnet på tilleggspakken «Lost Secrets of Un’Goro».

Nå viser det seg at dette stemte - Blizzard har offisielt annonsert den nyeste tilleggspakken i form av en video der både produsent Ben Brode og regissør Jason Chayes snakker om de forskjellige endringene som vil ta plass i «Hearthstone: Lost Secrets of Un’Goro».

Elementals

Elementals

Videoen introduserer spillerne med en hel rekke nye kort - som for eksempel Shaman sin nye Volcano og Mage sitt nye Legendary card, Pyros. Tilleggspakken introduserer også spillerne for en ny kategori med kort, Elementals.

Dette vil føre til at Blizzard kommer til å legge til nye kort under kategorien Elementals, i tillegg til å endre gamle kort over til den nye kategorien.

Noen eksempler på gamle kort som blir endret på er: Unbound Elemental, Al’akir the Windlord og Baron Geddon. Disse kortene vil gå under kategorien Elemental etter tilleggspakken blir lansert.

Adapt
Adapt

Nytt nøkkelord

Tidligere ble «Hearthstone» spillerne introdusert til et helt nytt konsept kalt keyword, eller nøkkelord.

Det ferskeste nøkkelordet er Discover, som gir spilleren tre forskjellige valgt basert på teksten.

Med den nye tilleggspakken, kommer det også et nytt nøkkelord - Adapt.

 Adapt vil nesten fungere på samme måte som Discover.

Du får opp tre forskjellige valg, der hvert av valgene vil være optimalisert til visse omstendigheter.

Forskjellen er at Discover som regel gir spilleren et ekstra kort på hånda, mens det virker som om Adapt vil påvirke selve kortet, eller minionen.


Priest sitt Quest-kort

Quest-cards

Sist men ikke minst vil det komme en helt ny funksjon som aldri har blitt introdusert i «Hearthstone» før - Quest-cards. Disse må ikke blandes med Daily Quests som du kan gjøre inne i spillet for å motta gull.

Quest-kortene som vil komme i den nye tilleggspakken vil gi spilleren unike fordeler hvis spilleren klarer å møte kriteriene. Et Quest koster kun én mana, men kriteriene er mildt sagt, vanskelige å møte.

Når spilleren tar i bruk et Quest-kort, vil det bli vist som et utropstegn der Secrets vanligvis blir vist.

Forskjellen her er at motstanderen din kan se hvor langt du har kommet i Quest-en, i motsetning til Secrets som blir holdt skjult for motstanderen.

Tilleggspakken vil inneholde 135 splitter nye kort og bli lansert tidlig i april. 17. mars vil Blizzard sakte men sikkert starte å avsløre flere og flere nye kort. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3