Blir det neste «Far Cry»-spillet et western-spill?

Reklameinnspilling kan ha røpet nytt spill i serien.

9. mai 2017 12:08
«Read Dead Redemption» får
kanskje konkurranse?

(PressFire.no): Det kan virke som det neste «Far Cry»-spillet kommer til å bli en ørkenfrikassé med seksløper-pangpanger, standoffs og rullende dødbusker.

For observante sjeler i avisa Great Fall Tribune fikk med seg at det ble spilt inn en reklamesnutt ute på prærien i Montana, og når han ble spurt, svarte regissør Jeff Guillot at det var til et kommende spill – som skal slippes i september en gang.

Spillet skal ifølge Guillot være en oppfølger til en «eksisterende global spillserie», som strekker seg fra California til Montana.

Guillot har tidligere jobbet med Ubisoft på reklamekampanjer for «Driver», «Red Steel 2» og «Rabbids», så at det er et kommende Ubisoft-spill er dermed ganske sannsynlig.

Dette i seg selv er jo bare hva-om-enn-om-kanskje-greier, sånn egentlig. Det beviser ingenting.

Men som VG247.com påpeker – Ubisoft kjørte en brukerundersøkelse for å lodde stemningen om forskjellige scenarier for «Far Cry»-serien, og et av alternativene var «et spill satt i spaghetti western-stil satt til Amerika på 1800-tallet».

Så hvem vet? Kanskje blir dette spillet et FAR CRY fra de tidligere i serien? Takk for meg. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3