«Bølgen»-regissøren Roar Uthaug skal regissere ny «Tomb Raider»-film

17. november 2015 21:14

(PressFire.no): Det er The Hollywood Reporter som nå avslører at det er den norske filmregissøren Roar Uthaug som skal sitte i regissørstolen for en ny «Tomb Raider»-film.

Uthaug sto bak kritikerroste «Bølgen», som hadde premiere tidligere i år og er Norges Oscar-kandidat i kategorien beste utenlandske film.

Hvem blir Lara Croft?

I de to tidligere filmene basert på spillserien har det vært Angelina Jolie som har tatt rollen som den ikoniske kvinnelige heltinnen Lara Croft.  

Det ble bare to filmer med Jolie, men helt siden den nye starten for spillserien i 2013 skal det ha vært jobbet med en tilsvarende start for kinolerretet.

Luddington ønsker rollen

Skuespilleren som spiller Lara Croft i de to siste spillene, Camilla Luddington («Grey’s Anatomy», «Californication» og «True Blood»), fortalte nylig i et eksklusivt intervju med PressFire at hun trodde at filmplanene fremdeles lå i kortene og at de var i en tidlig fase.

Hun la heller ikke skjul på at hun kunne tenkt seg rollen som Lara Croft.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3