Ble vi snytt for «Dead Space 2»-opplevelsen på Wii?

EA skal også ha skrapet et Simpsons-spill.

6. april 2011 10:07

Det går sport i å lete opp LinkedIn-profiler og CVer fra spillutviklere. Det er ofte mer sladder å finne der enn i de største ukebladene. Hemmeligheter om kansellerte spill kan gjerne åpenbare seg – slik som LinkedIn-sidene til Gerry Sakkas og Matt Spriggens.

Førstnevnte er ansatt i Electronic Arts, mens Spriggens hevder han er frilanser og har vært tilknyttet ymse EA-spill.

Destructoid fikk snusen i disse to profilene, og kan avsløre at det på et tidspunkt eksisterte planer om å få romskrekkspillet «Dead Space 2» over på Nintendos Wii-konsoll. Spriggens resymé lister dessuten opp at han jobbet med en spill kalt «Simpson 2 prototype». Et spill som kan ha vært en oppfølger til 2007-spillet «The Simpsons Game».

Visceral Games, utviklerne bak romskrekkserien, lanserte Wii-spillet «Dead Space: Extraction» i 2009, året etter det første «Dead Space» kom ut til PS3, Xbox 360 og PC. Dette er et førstepersons skytespill på skinner som forteller historien som leder opp mot «Dead Space».

«Extraction» ble overført til PlayStation 3 i forbindelse med lanseringen av «Dead Space 2» tidligere i år, og da tilpasset Move-kontrollerne til Sony. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3