BioWare: - Slapp av, vi har noen team som jobber med noen hemmelige greier

Jobber med «Dragon Age» og «Mass Effect».

3. august 2018 12:31

(PressFire.no): Det er i en oppdatering til fansen at Bioware-sjefen Casey Hudson betrygger om at studioet ikke har glemt verken «Dragon Age»- eller «Mass Effect»-seriene.

- Ja, vi hører interessen deres for «Dragon Age» og «Mass Effect» høyt og tydelig, så slapp av – vi har noen teams gjemt bort på noen hemmelige greier som jeg tror dere virkelig vil like – vi er bare ikke klare til å snakke om noen av dem på en liten stund.

Det er ikke noen hemmelighet at Bioware jobber med et nytt spill i «Dragon Age»-serien – det har vært kjent at de har hentet inn skribenter.

I tillegg til at Bioware-utvikleren Mark Darrah i januar bekreftet at han fungerer som Executive Producer på nye «Dragon Age».

Fremtiden til «Mass Effect» har imidlertid vært noe mer ullen etter at «Mass Effect: Andromeda» ble en svært ujevn opplevelse, og på mange måter ble sett på som et mageplask.

Alt tyder imidlertid nå på at Bioware gir serien en ny sjanse med et nytt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3