Bioware skal fikse animasjoner, ansikter og dialog i «Andromeda»

Svarer på kritikken.

5. april 2017 09:42

(PressFire.no): «Mass Effect: Andromeda» ble lansert for bare et par uker siden, og mange har bitt seg merke i bugs, animasjonsmorsomheter og ymse andre feil ved spillet.

Så langt har kritikken gått, at Biowarefor noen dager siden så seg nødt til å komme med et varsko om at de ville adressere det hele i dag. Og det har de gjort.

- Siden lanseringen har teamet vårt gått over kommentarer og tilbakemeldinger fra dere, for å se hva dere liker, og hvilke områder i spillet vi kan utvikle eller forbedre.

Nye patcher skal komme til spillet, hvor Bioware sier de skal fikse en haug av feilene folk har påpekt. For eksempel animasjoner der de hysteriske gå-animasjonene til Ryder skal ryddes opp i, og munnbevegelsene skal bli mer i takt med hva som blir sagt.

Også grafiske løft skal skje, der ansikter, øyne og hår skal pusses opp, at «lag din egen figur»-editoren skal få flere valg, og generelle forbedringer på filmsekvensene i spillet kommer.

Interaksjoner med enkelte figurer i spillet skal også pusses på, der den mannlige Ryder skal få flere romansealternativer, og dialogen med Hainly Abrams skal bli justert.

Sistnevnte skapte noe kontrovers, der skribentene til Bioware ble anklaget for å ha gjort Abrams til en heller dårlig representant for transpersoner, gjennom en uheldig samtale du kan ha med henne.

Noen gameplay-fikser skal på plass også, der du skal kunne hoppe over filmsekvenser når du reiser mellom planeter, du skal få mer plass til utstyr, og matchmaking i flerspilleren skal bli bedre.

- Vi ønsker å høre fra deg om opplevelsene dine i spillet, skriver Bioware videre.

- Både det du liker med spillet, og det du gjerne ville sett endret. Vi hører på dere.

Endringene skal komme i patcher som slippes de neste to månedene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3