Bioware-sjefen går av og Bioware-veteran kommer tilbake

19. juli 2017 11:24

(PressFire.no): Etter sytten år i Bioware gir sjefen Aaryn Flynn seg i den Electronic Arts-eide spillgiganten, det bekrefter Flynn selv i et innlegg på den offisielle bloggen til spillstudioet.

- Jeg har fundert på å gjøre endringer i mitt eget liv i en lengre periode, men når jeg hørte at Casey hadde bekreftet at han var klar, forsto jeg hvilke muligheter som lå foran oss, skriver Flynn i innlegget.

Det viser seg at Casey Hudson, som overraskende forlot Bioware for en jobb med Hololens hos Microsoft i 2014, kommer tilbake til Bioware og tar over som sjef.

Det beskrev han også som den vanskeligste avgjørelsen i sitt liv.

I et innlegg skriver Hudson om å «komme hjem» og forteller om hvordan han trengte en pause, og hvordan de siste årene har forvandlet ham.

Han ønsker også Flynn lykke til.

- Aaryn og jeg har jobbet sammen fra starten av «Star Wars: The Knights of the Old Republic», til å legge grunnlaget for «Anthem». Vi har vært gjennom mye sammen, og vi kommer til å savne nærværet hans i studioet, skriver Hudson.

Kunngjørelsen kommer kort tid etter at «Mass Effect: Andromeda» lanserte til skuffende mottagelse, også etter at Bioware avduket sitt nye actionspill i «Anthem». 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3