Bioware kansellerer «Shadow Realms»

10. februar 2015 11:56

(PressFire.no): Det var i sommer at Electronic Arts og rollespillspesialistene hos BioWare hadde en mystisk kampanje opp mot kunngjøringen av sitt nye spill under Gamescom.

Spillet viste seg til slutt å være «Shadow Realms» - et action-basert nettrollespill for pc, hvor fire spillere skal slåss mot én siste spiller som styrer en slags antagonist.

Det var også planlagt å være episodebasert hvor spilluniverset blir påvirket. Utviklerne hadde latt seg inspirere av rollespillene med terninger, penn og papir.

«Shadow Realms».

Blir ikke noe av

Men nå velger BioWare å skrinlegge hele prosjektet, bekrefter de på spillets offisielle nettside.

Ifølge blogginnlegget skal utviklerne av spillet jobbe på andre prosjekter, som for eksempel «Dragon Age: Inquisition».

De skal også jobbe med det neste spillet i «Mass Effect»-serien, i tillegg til en mystisk ny merkevare.

Likevel er det massive onlinerollespillet «Star Wars: The Old Republic» som skal få flest ressurser – det skal få ekstra mye oppmerksomhet i anledning den nye filmen som kommer mot slutten av året.

– Vi har noen store planer for utvidelse av dette storslåtte spillet i år og ser fram mot å dele nyheter om disse planene med spillerne i de kommende ukene, heter det fra Jeff Hickman hos BioWare Austin.

Han avslutter med å fortelle at de nå jobber med å finne en slags kompensasjon til de som har meldt seg på test av «Shadow Realms».

«Star Wars: The Old Republic».
«Star Wars: The Old Republic».

«Star Wars»-feber

Som kjent er det spillgiganten Electronic Arts som har fått oppdraget med å lage spill basert på «Star Wars»-universet etter at Disney kjøpte Lucasfilm.

Det er kjent fra tidligere at Visceral Games («Dead Space», «Dante’s Inferno» og «Battlefield: Hardline») jobber med et spill satt i «Star Wars»-universet og at det er Amy Hennig («Uncharted»-serien) som skal stå for historien.

I tillegg jobber «Battlefield»-folka med et nytt «Star Wars: Battlefront»-spill.

Da Electronic Arts fikk rettighetene til å lage «Star Wars»-spill avslørte de også at BioWare skal jobbe med et nytt spill i serien.

BioWare er ikke ukjent med merkevaren etter at de lagde det kritikerroste «Star Wars: Knights of the Old Republic» og for bare et par år siden lanserte det massive onlinerollespillet «Star Wars: The Old Republic».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3