- BioWare jobber med nytt «Star Wars: Knights of the Old Republic»

11. april 2017 13:15

(PressFire.no): Det er Liam Robertson fra Unseen64 som i en podcast hevder å ha gode kilder på at Bioware jobber med et nytt spill i «Knights of the Old Republis»-serien.

Ifølge Robertsen begynte prosjektet som en slags remake av originalen eller en reboot, men er nå usikker på om det har utviklet seg til å bli et eget spill.

Han mener det utvikler en slags prototype av det nå og at han ikke tror det kommer til å være koblet til «Knights of the Old Republic», men heller til nyere «Star Wars».

«Star Wars: Knights of the Old Republic» kom i 2003, mens en oppfølger ble utviklet av Obsidian Entertainment og sluppet allerede året etterpå.

Bioware har i ettertid lagd det massive nettspillet «Star Wars: The Old Republic».

Som Gamespot også påpeker kom mannen som i sin tid var med å skrive «Knights of the Old Republic», Drew Karpyshyn, tilbake til Bioware i 2015. Det er foreløpig ukjent hva han jobber på.

Det hører også med til historien at Bioware skal avsløre et nytt spill snart, men det er i action-sjangeren og ny merkevare.

OPPDATERING: Spillbloggen Kotaku har kilder som hevder at den ryktede prototypen av et nytt «Knights of the Old Republic» aldri fikk grønt lys, og derfor heller ikke lenger aktuell.Ifølge kilder skal hele Bioware Austin nå jobbe på det nye spillet, som angivelig blir avslørt i anledning E3 i juni. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3