«BioShock Infinite» utsatt – igjen

Trenger mer tid til å polere.

7. desember 2012 14:50

(PressFire.no): Flere utenlandske medier melder nå at ett av neste års mest lovende og etterlengtede spill, «BioShock Infinite», likevel ikke vil slippes til den planlagte datoen, 27. februar.

Sjefen bak spillet, Ken Levine, skal ha fortalt journalister at de trenger mer tid for å pusse på spillet - og at det derfor utsettes med en måned og vil slippes 26. mars.

Trenger noen ekstra uker

- Spillet må ende opp med å bli det beste det kan bli, skal han ifølge Joystiq ha sagt.

Levine skal ha påpekt at den nyansatte Rod Ferguson («Gears of War») skal ha følt at spillet kan ha nytte av noen flere uker for å polere og fikse eventuelle problemer.

Dette er andre gangen spillet blir utsatt, etter at Take-Two i mai meldte at spillet likevel ikke ville komme i 2012. Det ble i stedet flyttet til 26. februar 2013.

Opp i skyene neste år

I ettertid har en rekke nøkkelpersoner sluttet i «BioShock Infinite»-studioet, Irrational Games, selv om Ken Levine har insistert på at det ikke har påvirket utviklingen av spillet i negativ grad.

Handlingen i «BioShock Infinite» foregår i en utopisk by i skyene, hvor du skal redde en vakker kvinne fra klørne til en mekanisk fugl.

Spillet har fått mye oppmerksomhet for sitt særegne visuelle og ambisiøse uttrykk og fordi det er nye spillet fra studioet bak det originale og kritikerroste «BioShock»-spillet.

«BioShock Infinite» slippes til PS3, Xbox 360 og pc 26. mars 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3