«BioShock 2»-nettside lansert

Ny nettside røper mer av innholdet og stemningen til et av årets mest etterlengtede oppfølgerspill.

9. mars 2009 10:13

Nylig dukket denne nettsiden www.somethinginthesea.com opp – en offisiell smakebit på web som kanskje også forteller oss noe om premissene til oppfølgeren av «BioShock» (2007).

Utgiverne 2K Games har så stor tro på spillet at de har annonsert planer om flere oppfølgere, og en spillefilm lagd av «Pirates of the Caribbean»-regissøren, i følge IGN http://xbox360.ign.com/articles/879/879727p1.html, som dekket en orientering om utgivernes finansielle fremtidsplaner.

Les også: 21 heite spill i 2009.

TØRRSKODD OPPFØLGER?

«BioShock» fra 2007 kom først ut på Xbox 360 og PC, men året etter ble også en PlayStation 3-versjon lansert.

Som Jack, en overlevende fra et flykrasj, får du oppleve en undersjøisk by kalt Rapture.

Spillet vant en rekke priser etter slippet for to år siden og utfordret sjangeren med tradisjonelle action- og skytespill gjennom en sofistikert historie og design.

Oppfølgeren utvikles av et annet studio enn de som lagde Xbox 360- og PC-versjonene, 2K Marin, og handlingen flyttes fra området vi møtte i det første spillet.

«Bioshock 2: Sea of Dreams» skal etter planene komme senere i 2009.

I tillegg til oppfølgeren, har utgiveren 2K annonsert planer om flere «BioShock»-spill, samt ambisjoner om å overføre universet til film, etter at spillselskapet gjorde en avtale med filmstudioet Universal og «Pirates of the Caribbean»-regissør Gore Verbinski.

En «BioShock»-film skal ut i 2010, i følge Variety.

- Jeg syns at hele «Utopia har gått galt»-historien, som på smart vis brettes ut for spilleren, brenner inne med et enormt kinematisk potensial, sa Verbinski da filmplanene ble annonsert i fjor.

Utvikleren lanserte nettopp en ny nettside som kanskje gir deg en liten følelse av hva premissene i det nye spillet vil bli, sammen med den første offisielle traileren som dukket opp i fjor.

Det første spillet utspilte seg i 1960, og du fikk servert en original opplevelse når du steg ned i en undersjøisk verden som var preget av et genmodifisert idealsamfunn, pakket inn i et smakfullt spilldesign med omgivelser som bar preg av at noe ikke helt stemte.

Handlingen i «Bioshock 2: Sea of Dreams» finner sted sju år etter originalen, i 1967, og spillet skal etter planene ut i løpet av 2009 til Xbox 360, PC og PlayStation 3.Se den første traileren til oppfølgeren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3