Bilder og video skal angivelig vise ny PS5-modell

Avtagbart diskdrev?

12. august 2023 04:57

(PressFire.no): Det har lenge svirret rykter om at en ny PlayStation 5-modell er på vei.

Det skal ikke være snakk om verken en «Pro»-versjon eller en «Slim»-utgave dette, men heller en ny variant som slår sammen dagens to utgaver.

I stedet for at det skal være én PS5-modell med diskdrev og én uten, skal – om ryktene stemmer – det nå være én utgave som ikke har dette, men hvor du kan kjøpe til diskdrevet og montere det på i etterkant.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="ht" dir="ltr">CFI-2016 PS5 Case <a href="https://t.co/udFyQbVpz8">pic.twitter.com/udFyQbVpz8</a></p>&mdash; BwE (@BwE_Dev) <a href="https://twitter.com/BwE_Dev/status/1690098165490548737?ref_src=twsrc%5Etfw">August 11, 2023</a></blockquote>

Og om vi skal tro bilder og videoer som svirrer i sosiale medier nå, så ligner den nye maskinen veldig på dagens utgave, med noen hederlige unntak: Plastikken rundt er delt i to på tvers, og det ser ut som man skal kunne plukke av den delen der diskdrevet ligger under.

Angivelig skal modellen være rundt fem centimeter kortere enn dagens utgave, men det er vanskelig å se ut i fra videoen og bildene.

Sony har ikke sagt noe om en slik utgave enda, men om det nå viser seg at de er i produksjon så går det vel ikke lang tid før vi hører noe.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3