Bil vs. helikopter i «Split/Second»

«Split/Second: Velocity» tar det tradisjonelle bilspillkonseptet videre. Se traileren som introduserer oss for to luftige spillmoduser.

12. mai 2010 13:46

Blackrock Studios nært forestående «Split/Second: Velocity» byr på store doser eksplosiv underholdning. I utgangspunktet er dette et temmelig tradisjonelt bilspill der målet i første rekke er å komme seg helskinnet i mål. Og fortrinnsvis først.

Men spillet legger også opp til en kreativ for form banedesign. Ved å opparbeide deg bonuser underveis, kan du nemlig trigge feller og eksplosiver plassert rundt omkring i løypene. Dermed ommøblerer du banemiljøet temmelig radikalt og helt nye traséer oppstår.

Les også: Vår test av «Split/Second: Velocity».

Utviklerne har nå sluppet en ny trailer som tar for seg et helt annet aspekt; nemlig kampen mot helikoptre.

Det er to spillmoduser som gir deg muligheten til å kjempe mot denne typen trussel: Air Strike og Air Revenge. I den førstnevnte måten å spille på er det om å gjøre å overleve ved å svinge unna missilene som skytes mot deg og på den måten skaffe seg flest mulig poeng.

I Air Revenge får du muligheten til å ta hevn, for her kan du nemlig gjøre deg fortjent til å blokkere helikopterets siktesystemer med det resultat at missilene returnerer til avsenderen.

«Split/Second: Velocity» lanseres 21. mai i Norge, og da til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Se traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3