«Beyond Good & Evil 2» fremdeles i produksjon

Ubisoft bekrefter at både «I Am Alive» og «Beyond Good & Evil 2» fremdeles er i live.

15. januar 2010 14:45

28. mai 2008 annonserte Ubisoft svært overraskende «Beyond Good & Evil 2» på Ubidays i Paris. Originalen solgte så skuffende at det som opprinnelig skulle bli en trilogi ikke så ut til å få en oppfølger.

Nå bekreftes det at både «I Am Alive» og «Beyond Good & Evil 2» fremdeles er under produksjon. Førstnevnte spill har vært under utvikling hos to ulike Ubisoft-studioer, og er utsatt flere ganger. Siste nytt om «I Am Alive» er at det ikke er ventet lansert før i 2011 og skal benytte Splinter Cell-motoren.

Det var i et ferskt intervju med franske Gamekult at Ubisofts Geoffroy Sardin bekreftet at «begge disse spillene fremdeles er i produksjon».

Da en lekket trailer fra «Beyond Good & Evil 2» skapte mye furore på nettet sommeren 2009, ble det pustet nytt liv i håpet om en oppfølger til kultspillet.

Men Ubisoft har vært reservert når det gjelder å love noe noe konkret - før nå.

I et med intervju med Industrygamer tilbake i juli 2009, ble Ubisoft-sjef Laurent Detoc spurt om riskene ved å gi ut spill med nye merkenavn, hvor «Beyond Good & Evil 2» kom opp.

- Vel, jeg sa ikke at det helt sikkert kommer til å komme et spill til. Jeg sa noe hadde lekket, noe som betyr at vi har jobbet med noe «Beyond Good & Evil»-relatert, men om det kommer et spill eller ikke, gjenstår å se.

Se den lekkede traileren her:

http://www.gamekult.com/articles/A0000081989/

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3