«Beyond a Steel Sky»-utvikler blir ny daglig leder i Krillbite

13. juli 2020 12:02

(PressFire.no): Det var i mai at bransjeveteran Jon Cato Lorentzen overraskende kunngjorde at han har sagt opp sin stilling i det norske spillselskapet Krillbite.

Lorentzen har takket ja til en ny jobb som avdelingsdirektør i Oslo Origo, hvor han skal jobbe med digitalisering av samfunnet.

Dermed takker han foreløpig også farvel til karrieren i norsk spillbransje.

Nå kunngjør Krillbite at de har funnet en arvtager i Tobias Kaasa Fossheim som ny daglig leder.

Fossheim flytte hjem fra England, hvor han de to siste årene har jobbet som produsent på «Beyond a Steel Sky» hos Revolution Software.

- Styret i Krillbite er veldig fornøyd med prosessen rundt å finne en ny daglig leder til selskapet, og vi er sikre på at vi har funnet den riktige personen som skal være med å lede Krillbite inn i fremtiden, forteller styreleder i Krillbite Ole Andreas Haley.

- Selskapet er i en utrolig spennende fase nå med flere nye prosjekter som vi gleder oss til å fortelle dere om.

Fossheim mener Krillbite har vist seg som et av Norges mest unike spillstudioer.

- Jeg er stolt over å ha fått ansvaret for å lede dette talentfulle teamet, og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å stake ut kursen fremover sammen med selskapet, sier han i pressemeldingen.

Han begynner i jobben 17. august.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3