Bethesda-sjef truer med å droppe PS4 for «The Elder Scrolls: Legends»

- Vi kan ikke ha et spill som spiller på tvers av alle plattformen utenom én.

13. august 2018 15:03

(PressFire.no): Det er i et intervju i anledning Quakecon at Bethesda Softworks-sjefen Pete Hines truer med å droppe PlayStation 4 for kortspillet «The Elder Scrolls Legends» når spillet lanseres på konsollene.

Spillet er allerede ute på Windows, Macos, iOS og Android og er planlagt for utgivelse på spillkonsoller senere i 2018, men kan skippe Sonys konsoll om de ikke løsner rundt krysspilling. 

Det er når Hines forteller om hvordan spillet fungerer på tvers av systemene at journalisten i Gameinformer påpeker at det gjelder på «visse systemer».

Hines følger opp.

- Det er vår intensjon at for at spillet skal komme ut, må det være sånn på alle plattformene.

- Vi kan ikke ha et spill som virker på en måte på tvers av alt, utenom på én ting, slår han fast i intervjuet med Gameinformer.com.

Han forklarer videre at spillet i dag virker på tvers av Apple, Google, Steam og Bethesda.net.

- Det spiller ingen rolle hvor du kjøper innholdet i spillet, hvis du spiller det på en annen plattform vil tingene dine være der. Det spiller ingen rolle hvilken plattform du spiller på, du spiller mot alle andre som spiller i det øyeblikket, sier han og påpeker at det er enkelt fordi det er et turbasert kortspill.

Bethesda-sjefen avslører videre at de snakker med alle plattform-partnere, men slår fast at de ikke er villige til å fire på kravene.

Hines er ikke villig til å nevne Sony spesifikt, men som kjent er det kun Sony som nå ikke leker sammen med de andre konsollene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3