Bethesda jobber med to nye spill, som ikke er «Fallout» eller «Elder Scrolls»

I tillegg til «The Elder Scrolls 6».

16. juni 2016 11:26

(PressFire.no): Det var anledning E3 at Bethesda-sjefen Todd Howard avslørte at de jobber med tre nye spill, og at ett av dem er «The Elder Scrolls 6».

- Verden ikke klar for nytt «Elder Scrolls»

påpeker Pete Hines, som jobber med kommunikasjon i Bethesda, at de to spillene som ikke er «The Elder Scrolls 6» er spill på størrelse med «Fallout»-spillene eller «Skyrim», og at de ligger i køen før det nye «The Elder Scrolls»-spillet.

Faktisk mener Howard at teknologien sannsynligvis ikke er klart for det neste «The Elder Scrolls»-spillet, men at de har planlagt det.

Verken Howard eller Hines avslører imidlertid noe om hva de nye prosjektene er, men det er lite trolig at det er snakk om et nytt «Fallout».

Spesialversjoner av «Skyrim» i høst

Rollespillspesialistene i Bethesda kunngjorde også i anledning E3 at det kommer en såkalt spesialversjon av «The Elder Scrolls V: Skyrim», som blant annet får finere grafikk og støtte for modifikasjoner.

Den nye spesialutgaven slippes til PS4, Xbox One og pc 28. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3