Bethesda ber folk forvente «spektakulære» feil og bugs i «Fallout 76»

23. oktober 2018 12:03

(PressFire.no): «Fallout 76» kommer ut om tre ukers tid, men innen den tid skal det være en slags beta-testing av spillet. Denne starter i morgen for Xbox One-spillere, og uka etter for PS4- og pc-spillere.

Flere har i sosiale medier påpekt at det neppe kan kalles en skikkelig betatest bare noen få uker før lansering, men det har blitt en trend å gjøre det slik med storspill de siste årene.

Nå har selskapet lagt ut et åpent brev til fansen på Twitter, hvor de påpeker hvor vrient det har vært å utvikle spillet, i tillegg til å på en måte prøve å forberede spillerne på at det kan være en del bugs i spillet.

- Vi bestemte oss for å prøve noe som for oss er veldig nytt og veldig skummelt – ta en av verdenene våre og gjør den spillbar kun online.

Selskapet skriver at de var urolige for hva folk ville synes om retningen de sendte «Fallout» i.

- Ønsker folk dette fra «Fallout»? Ønsker de det fra oss? Hvordan i helvete skal vi lage dette? Og hva er egentlig dette?

Du kan lese hele brevet ved å trykke på bildet over her.

Bethesda kaller lanseringen av spillet for «startlinjen», og at mye arbeid gjenstår på et punkt der de vanligvis ville tatt ferie. Mest fordi det kommer til å være bugs. Spektakulære bugs:

- Vi vet alle at med skalaen spillene våre er i, og systemene som vi lar dere bruke, så dukker det opp uforsutsette bugs og andre problemer. Med «Fallout 76» vet ve at vi åpner opp for nye spektakulære problemer ingen av oss har møtt på før.

- Noen vet vi om, som områder hvor ytelsen trenger å bedres for mange spillere. Andre vet vi absolutt ikke om. Vi trenger din hjelp til å finne de, og for å få tilbakemelding for hva som er viktig å fikse.

«Fallout 76» lanseres 14. november til Xbox One, PlayStation 4 og pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3