Bethesda annonserer «Indiana Jones»-spill

Kun Xbox og pc?

12. januar 2021 19:26

(PressFire.no): Kort tid etter at Disney kunne fortelle at spill basert på Lucasfilm-merkevarer vil bli merket med Lucasfilm Games kommer det en overraskende annonsering - Bethesda Softworks avslører nå et nytt spill basert på «Indiana Jones»-serien.

Sammen med annonseringen kommer også en kort teaser trailer, som ikke viser noe mer enn en kontorpult med bøker, kamera og den ikoniske hatten og pisken til Dr. Jones.

Det hører også med til historien at det er det svenske studioet bak de nye «Wolfenstein»-spillene, MachineGames, som utvikler spillet i samarbeid med Lucasfilm.

I en melding på Twitter heter det at historien er egenutviklet for spillet og at Bethesda Softworks-sjefenTodd Howard vil fungere som såkalt executive producer.

De skriver også at det blir en stund til man kan forvente mer informasjon, men avslører på starwars.com at spillet vil foregå på «på høyden av karrieren» til Jones.

Det er usikkert hva dette betyr for aktuelle plattformer etter at Microsoft i høst kjøpte Zenimax og dermed også Bethesda Softworks og MachineGames.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3