Betatesting av «Halo Infinite» inneholdt også historien

Advarer mot spoilers.

2. august 2021 13:51

(PressFire.no): Nylig gjennomførte 343 Industries og Microsoft en såkalt teknisk test av flerspillerdelen av kommende «Halo Infinite» - det gikk ikke helt som planlagt.

Sammen med flerspillerdelen hadde nemlig utviklerne ved et uhell også lagt ved filer som var tilknyttet historiedelen til spillet.

Det tok dermed ikke lang tid før noen hadde trålet filene og funnet henvisninger til historien, som nå er spredd for alle vinder.

Kreativ leder på spillet, Joseph Staten, innrømmer tabben og advarer nå mot å få spolert noe fra historien.

- Hei folkens, en liten advarsel: ved en tabbe inkluderte vi et lite antall filer tilknyttet historiedelen i versjonen for den tekniske testen. Uheldigvis inneholder disse filene spoilers.

- Lekkasjer som dette gjør vondt for utviklerne og kan ødelegge opplevelsen av historiedelen for alle. Så vær så snill og hold øynene åpne for spoilers og ikke spre dem om du ser dem, skriver han på Twitter.

Som kjent var «Halo Infinite» egentlig ment for lansering på Xbox Series X/S-lanseringne, men ble utsatt etter noe lunken respons rundt den første ordentlige videoen som viste spillet i aksjon.

Foreløpig har ikke 343 Industries avslørt en konkret ny dato, men har ringa ut slutten av 2021.

https://www.youtube.com/watch?v=HZtc5-syeAk​

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3