Betaregistrering til «The Secret World» i gang

Men du må delta i en «interaktiv onlineopplevelse» for å få tilgang.

30. august 2011 10:05

Det var under Electronic Arts’ pressekonferanse på GamesCom-spillmessen at Funcom endelig annonserte en utgivelsesdato for deres nye massive onlinerollespill, «The Secret World». Spillet skal lanseres i april 2012.

I tillegg kunne de fortelle at registreringen til betatestingen ville skje 26. august, noe som ikke skjedde. Men nå er betaregistreringen endelig i gang, og dermed kan du delta i et markedsføring- og rekrutteringsspill Funcom har døpt «The Secret War», hvor du har muligheten til å sikre deg en prøvetur i det nye spillet.

Når du deltar i onlineopplevelsen må du bruke en Facebook-konto hvor du også må forplikte deg til én av de tre faksjonene i spillet – Templars, Dragon eller Illuminati.

Hvis du er usikker på hvilken av faksjonene du vil tilhøre, har Funcom lagt ut en personlighetstest for å gjøre valget lettere.

Onlineopplevelsene vil også foregå i to faser, ifølge pressemeldingen. Den første fasen registrerer deg automatisk som en betatestingkandidat, men du blir også aktuell for andre fase. Og i denne andre fasen vil du kunne bruke innflytelsen du har opparbeidet gjennom sosiale medier, hvor du kan rekruttere venner og sende dem ut på oppdrag som agenter.

Ifølge pressemeldingen vil du også bli belønnet med poeng dersom du deler informasjon og innhold om «The Secret World». I andre fase vil man også kunne bli belønnet med eksklusivt utstyr i spillet, et besøk til Funcoms Studio i Montreal, signert samlerutgave av spillet og muligheten til å få navnet ditt med i spillet.

«The Secret World» slippes til pc i april 2012.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3