Bestem prisen selv for «CM 2010»

Eidos går i fotsporene til Radiohead og lar kundene selv bestemme hva «Championship Manager 2010» er verdt.

18. august 2009 12:23

Eidos lanserer de banebrytende planene som gjelder frem til 10. september: Bestill den digitale versjonen av fotballmanagerspillet og bestem prisen selv.

Etter den tid spretter prisen opp igjen til mer vanlige summer for et PC-spill.

«Championship Manager 2010» er det første spillet utgitt av et stort selskap som lanserer en slik betalingsmodell.

INSPIRERT AV RADIOHEAD

Dette er slettes ikke ulikt det bandet Radiohead gjorde før de slapp sitt seneste album, «In Rainbows», i 2007.

- Dette er første gang et initiativ som dette har blitt prøvd i videospillbransjen, uttaler Roy Meredith i studioet bak «CM 2010», Beautiful Game Studios.

- Dette er det beste Championship Manager dette studioet har lagd, og vi vil at så mange som mulig skal få sjansen til å prøve det ferdige spillet.

- For med én gang man har fått testet det ut, er vi sikre på at de vil komme tilbake, sier Meredith.

Tilbudet er aktivt fra og med i dag. Alt Eidos vil ha for at du blir eier av et riktig så billig spill, er 2,50 pund i transaksjonsgebyr.

Om du verdsetter «Championship Manager 2010» til så lite som 1 penny i tillegg er opp til deg: Spillet kan altså bli ditt for minimum 2,51 pund - eller cirka 26 kroner.

Besøk CM-nettsiden for å ta en nærmere titt på dette tilbudet.

«Championship Manager 2010» kan lastes ned digitalt på lansering 11. september. Etter den tid går prisen opp til 30 pund.

Siden sent 2003 har Beautiful Game Studios jobbet med denne fotballmanagerspillserien etter at Eidos brøt samarbeidet med SI Games som bygget opp CM-spillene fra bunn.

SI gikk som kjent over til SEGA for å utvikle Football Manager-spillene, også dette et spill som nylig fikk lanseringsdato denne høsten. «Football Manager 2010» kommer 30. oktober til PC, Mac og PSP.

NB! Før du eventuelt lar deg friste til å blåse 26 kroner på «Championship Manager 2010», kan du prøve demoen gratis. Den finner du blant annet her. Spillet slippes 11. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3