Bekrefter Splinter Cell-demodato

Ubisoft har slått fast at du kan prøvespille «Splinter Cell: Conviction» allerede denne uken. Sam Fisher har dessuten omfavnet Twitter.

16. mars 2010 21:06

Dagen etter at det ble nevnt en forestående demo av spillet, kom den overraskende beskjeden om at denne skal ut allerede torsdag denne uken, altså 18. mars.

Samtidig med å friste på en forsmak av spillet ventet i midten av april, benyttet Ubisofts Maxime Béland anledningen til å friste med muligheten for nedlastbare utvidelser etter at spillet er ute i butikkene, i et intervju med Eurogamer.

Les også: Spikrer lanseringsdatoen for «Splinter Cell: Conviction».

FØLG SAM FISHER PÅ TWITTER

Ubisoft har nå bekreftet demodatoen via sin Twitter,

Så det er bare å fyre opp 360-en og lete seg frem på LIVE denne uken om du er en av dem som er nysgjerrig på hvordan det nye Splinter Cell fortoner seg.

Utgiveren fulgte senere opp med å twitre oss videre til en offisiell Microsoft-side som presenterer nærmere hva du kan vente deg av demoen, gjennom en fersk videosnutt som du for øvrig kan se nederst i denne saken.

Demoen vil inneholde to brett, deler av historien som ikke henger sammen med hverandre. Dette er gjort for at du ikke skal bli presentert for noe som røper historien i spillet, samtidig som Ubisoft har balansert det hele med å også gi deg nok til å fatte interesse for Sam Fishers nye eventyr, som de selv forteller mer om i den ferske videoen.

Som en del av opptrappingen før lanseringen av spillet har sannelig spillfiguren selv, Sam Fisher, opprettet sin egen Twitter-konto der han har begynt å legge igjen spor. De første meldingene signert den jagede Fisher er allerede ute.


«Splinter Cell: Conviction» lanseres til PC og Xbox 360 15. april i Norge.

Utvikleren forklarer nærmere hva demoen vil inneholde:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3