Bekrefter nytt «Saints Row»

Også nytt «Metro» i utvikling.

14. august 2019 13:27

(PressFire.no): THQ Nordic bekrefter i finansoppdateringen sin at Volition er «dypt inn i utviklingen av et helt nytt «Saints Row»-spill».

Det er det det første fullblods spillet i serien siden «Saints Row IV» i 2013 – et spill som har blitt gitt ut på to konsollgenerasjoner.

I 2015 kom det riktignok en slags epilog til spillet i form av en frittstående utvidelse under tittelen «Gat out of Hell» - en fiffig Meatloaf-referanse.

Volition ga i 2017 ut «Agents of Mayhem» - et spill satt i «Saints Row»-universet, men som sleit med salget og hvor resultatet ble oppsigelser i studioet.

Det femte «Saints Row»-spillet er god kandidat til å være blant de to spilla THQ Nordic planlegger for å slippes innen mars 2021.

Sjefen Lars Wingfors skal også ha bekreftet i en investoroppdatering at spillstudioet 4A Games jobber med oppfølgeren til «Metro: Exodus», som ble sluppet tidligere i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3