Bekrefter nytt «Bioshock»

Nyopprettet studio tar over.

9. desember 2019 15:59

(PressFire.no): 2K Games avslører nå en ny spillsatsing i et nyopprettet studio de har døpt Cloud Chamber, som består av to avdelinger – én i San Francisco, California og en i Quebéc, Canada.

Studioet ledes av Kelley Gilore, som har jobbet i Firaxis Games i 22 år og jobbet tett på serier som «Sid Meyer’s Civilzation» og «XCOM».

I samme åndedrag avslører 2K at det nye studioet jobber med et nytt spill i «Bioshock»-serien.

- Vi opprettet Cloud Chamber for å lage uoppdagede verdener – og historier i dem – som flytter grensene for hva som er mulig i spillmediet, heter det fra Gilmore i et presseskriv.

Hun forteller videre at utviklerne tror på styrken i mangfold – både i filosofi og hvordan studioet er bygget opp.

Gilmore avslører også at de har med spillskapere som har vært med «Bioshock»-serien i sin spede barndom og videreutvikling.

Foreløpig er det ingen konkret informasjon om det nye spillet i «Bioshock»-serien, men det hører med til historien at studioet bak «Bioshock Infinite» (2013) ble lagt ned nesten umiddelbart etter lanseringen.

Nyheten bekrefter på flere måter «lekkasjen» i fjor, hvor det ble hevdet at et nytt hemmelig studio jobbet med et nytt «Bioshock».

Den gangen het det at det nye studioet var et nytt og attraktivt studio blant nabostudieot Hangar 13, som skal ha mistet endel nøkkelpersoner etter at et nytt «Mafia» satt i Las Vegas gikk på en smell.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3