Bekrefter ny Xbox-konsoll med pris

Og dermed også sannsynlig dato og pris på Series X.

8. september 2020 10:07

(PressFire.no): Det har blitt kalt den verste holdte hemmeligheten i spillbransjen det siste året – den billigere Xbox-maskinen Xbox Series S.

Nå blir den endelig bekreftet via lekket markedsmateriell på Youtube-kanalen Brad Sams, og bekreftet av Microsoft i ettertid.

Konsollen blir som forventet en mindre og billigere maskin sammenlignet med monsteret Xbox Series X. I markedsmateriellet avsløres også prisen til å bli 299 dollar, som vi forventer å være rundt 3000 kroner her i Norge.

Konsollen blir såkalt all digital - altså uten bluray-drev og kun med intern lagring på en SSD som teller 512 gigabytes. Den lover også å klare 1440p-oppløsning med opptil 120 bilder isekundet og oppskalere til 4K. Den vil imidlertid kunne spille av video med 4K-oppløsning

Ifølge Windowscentral.com så vil den også komme med en nedbetalingsmulighet på 25 dollar per måned, noe de også mener vil skje med Xbox Series X for 35 dollar per måned. Den vil ifølge kilder til nettsiden koste 499 dollar.

Kildene hevder også at Xbox Series-konsollene vil slippes 10 november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3