Bekrefter Mario- og Metroid-datoer

Nintendo har avslørt datoene for «Super Mario Galaxy 2» og «Metroid: Other M». Begge spillene kan nytes på Wii til sommeren.

24. februar 2010 19:46

Som vi antydet tidligere, har det ligget i kortene at disse to prestisjetitlene fra Nintendo blir lansert før julesalget. Nå har både «Super Mario Galaxy 2» og «Metroid: Other M» fått lanseringsdatoer.

Først ut er «Super Mario Galaxy»-oppfølgeren, som slippes allerede 23. mai. «Metroid: Other M» kommer ut en drøy måned senere, nærmere bestemt 27. juni.

Disse datoene er USA-lanseringene for disse to spillene, mens Europa må vente litt. «Super Mario Galaxy 2» slippes for vår del 11. juni. «Metroid: Other M» vil ifølge Eurogamer komme ut en gang i løpet av tredje kvartal.

Se også: Ferske skjermbilder fra «Super Mario Galaxy 2».
Se også: Ferske skjermbilder fra «: Other M».

SOMMERSLIPP FRA NINTENDO

Nintendo har de siste dagene vært ute på veien og spredd nyheter rundt noen av sine prestisjetitler.

Australia, Europa og USA fikk servert det siste av spill- og hardwarenyheter fra selskapet på ulike eventer.

Journalistene som fulgte USA-pressekonferansen fikk også en titt på en helt ny «Super Mario Galaxy 2»-trailer, som du for øvrig kan se nederst i denne saken.

Nintendo har nå altså fortalt at «Super Mario Galaxy 2» og «Metroid: Other M» er en del av slipplanene for første halvår 2010, mens E3 vil kaste lys over noen nyheter som skal danne baktroppen og være innbydende julegave-agn. Mest sannsynlig dukker det opp nyheter rundt det kommende Zelda-spillet til Wii da.

«Super Mario Galaxy 2» inneholder mye av det samme vi opplevde i det første spillet. Det har til og med brett som var myntet på 2007-spillet, men består av 90 % nytt innhold, het det da Nintendo først annonserte dette spillet på E3 i Los Angeles sist sommer.

«Metroid: Other M» ble også annonsert på E3 2009, og da ble vi forespeilet et spill som forteller mer om hovedpersonen Samus Arans bakgrunn. Spillet utvikles av «Ninja Gaiden»-skaperne Team Ninja, og vil blande både «old school» 2D-spillbarhet med 3D-opplevelsen fra de tre «Metroid Prime»-spillene.

I tillegg vil «Metroid: Other M» benytte seg av både filmatiske, ikke-interaktive sekvenser og dialog i langt større grad enn før.

Fersk «Super Mario Galaxy 2»-trailer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3