Bekrefter at «COD: Modern Warfare» dropper loot boxes og egne kartpakker

Satser på battle pass.

18. oktober 2019 14:11

(PressFire.no): Det var tidligere denne uka at en utvikler fra Infinity Ward så seg nødt til å avkrefte at de jobber med loot boxes til det nye «Call of Duty»-spillet.

Og nå kommer det en utdyping i et blogginnlegg.

Spillet vil ikke inneholde loot boxes, men vil introdusere et nytt battle pass hvor det loves at spillerne kan se alt innholdet de kjøper eller kan spille seg til å fortjene. Det loves også at alt som påvirker spillet vil kunne åpnes via spillet.

Passene vil være sesongbaserte og vil heller ikke legges ut på lanseringsdagen til spillet. Ifølge innlegget for å sikre at alle har en god opplevelse rundt lanseringen, i tillegg til at alle skal få like muligheter til å låse opp utstyret.

Det hører også med til historien at det vil være både utstyr som påvirker spillet i tillegg til rene kosmetiske endringer.

De forteller også at det er slutt på å splitte spillerbasen med forskjellige kartpakker og at de som kjent satser på krysspilling på tvers av plattformene – begge for å sikre en sunn spillerbase som ikke er splittet.

Nå loves det også at alle kart for flerspiller slippes samtidig på alle plattformer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3