Bekrefter at «Call of Duty: Black Ops 4» ikke får historiemodus

18. mai 2018 10:07

(PressFire.no): Ryktene sa på forhånd at det nye spillet i «Call of Duty»-serien ikke kom til å inneholde den sedvanlige historiedelen som kan spilles av én spiller.

Og nå bekrefter utvikleren Treyarch at ryktene stemmer og at spillet blir det første spillet i serien som bryter med tradisjonen.

Det vil si – det vil lanseres med såkalte Solo Missions som forteller episodebaserte historier, men det påpekes at de vil foregå i flerspillermiljøene. Modusen er ment for å «kvesse ferdighetene» og ifølge Treyarch er historiene der dypere enn den i «Call of Duty: Black Ops 3».

Spillet skal ifølge utvikleren aldri ha blitt tiltenkt en historiedel for én spiller, fordi de skal ha sett at spillerne ønsker å dele opplevelsen med andre. Derfor skal det ha blitt fokusert på opplevelser som enten er konkurransefokusert eller i samarbeid med andre – for eksempel zombie-modusen.

Ifølge Treyarch-sjefen Dan Bunting til Polygon spiller nitti prosent av «Call of Duty»-spillerne flerspillerdelen.

Han forteller også at de hele tiden tester nye og vågale idéer.

- Noen ganger er tingene vågale og sprø og innovative og fungerer, andre ganger virker det ikke. Når utviklingen pågår, så satser du på de beste idéene når du fortsetter og det er det som reflekteres i dagens spill.      

Bunting avslører også at de har planlagt for mye nytt innhold etter lanseringen.

«Call of Duty: Black Ops 4» Slippes til PS4, Xbox One og pc 12. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3