Bekrefter «Assassin’s Creed Infinity»

Serien blir tjenestebasert i stedet for separate utgivelser.

8. juli 2021 13:55

(PressFire.no): Det var Bloombergsom først skreiv om hvordan Ubisoft nå jobber med å gjøre «Assassin’s Creed»-serien til en tjeneste i konstant utvikling i stedet for separate utgivelser.

Det nye visjonen går nå under kodenavnet «Assassin’s Creed Infinity», men skal være årevis unna utgivelse.

I kjølvannet av Bloomberg-saken kommer Ubisoft nå på banen og bekrefter visjonen i et blogginnlegg.

Der heter det at de nå befinner seg ved et veiskille for serien og at avgjørelsene de tar vil ha stor innflytelse for fremtiden.​

De avslører at Ubisoft Montreal og Ubisoft Quebec vil «guide, videreutvikle og definere fremtiden til «Assassin’s Creed» og at det inkluderer et tidlig prosjekt som har kodenavn «Assassin’s Creed Infinity».

Den nye strategien mener de også utvikler sammen med spillbransjen og at pandemien har endret hvordan de produserer spill. Det skal ha gitt dem muligheten til å reflektere over egen organisasjon, heter det i innlegget.

Nå vil de bort fra å gi «stafettpinnen» fra studio til studio og være mer fokusert på talent og lederskap – uansett hvor de befinner seg i Ubisoft.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3