Beklager dårlige PS4- og Xbox-versjoner av «Cyberpunk 2077»

Lover å fikse spillene innen februar, og tilbyr pengene tilbake for spillet.

14. desember 2020 11:41

(PressFire.no): Lanseringen av «Cyberpunk 2077» har satt rekorder – der mer enn 8 millioner personer hadde forhåndsbestilt spillet før lanseringen.

Men det ble raskt klart at versjonen som ble lansert til PlayStation 4 og Xbox One ikke holdt særlig høy standard, der både grafikk, oppløsning og bugs ikke akkurat gjorde det til en særlig spillbar affære.

Som grafikksnokerne hos Digital Foundry kunne påpeke synker bildeoppdateringen ned til 15 bilder i sekundet når kamper oppstår utendørs, og oppløsningen er nede i 720p på PS4 og antagelig enda lavere på den originale Xbox One.

Resultatet er et spill som hakker og røsker og ser svært blurry ut, og nå går utvikler CD Projekt RED ute og beklager hvordan det hele ble.

De beklager også at de ikke viste fram denne versjonen av spillet før lanseringen slik at folk kunne ta en bedre avgjørelse før de kjøpte det.

- Vi vil starte med å beklage til dere for å ikke ha vist fram spillet på standard-utgavene av sistegenerasjonskonsollene før det ble lansert, og derfor ikke gi dere muligheten til å ta en mer informert avgjørelse rundt kjøpet, skriver utviklerne.

- Vi skulle ha fulgt bedre med for å få det til å spilles bedre på PlayStation 4 og Xbox One.

De skriver videre at de skal jobbe med å fikse på problemene og optimalisere spillet for disse konsollene. Den første patchen er allerede ute, og enda en skal komme innen en uke – etter jul skal det komme en ny og større forbedring i både januar og februar, lover utviklerne.

- Sammen bør disse fikse de største problemene spillerne har møtt på forrige generasjons konsoller. De vil ikke få spillet til å se ut som det kjører på en sterk pc eller en nestegenerasjonskonsoll, men det blir nærmere enn det er nå.

De som ikke vil vente kan nå få pengene tilbake, skriver CDPR. Du kan bruke systemene på de to konsollene om du har kjøpt spillet digitalt, mens de som har kjøpt i butikk instrueres om å be om en refusjon der du har kjøpt det.

Skulle ikke det gå har de satt opp en egen e-postadresse slik at du kan ta ting videre direkte med dem.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3