Begynnersperra fjernet fra «Diablo III»

Blizzard går tilbake.

29. juni 2012 13:26

(PressFire.no): For en uke siden skrev vi om en ny sikkerhetsoppdatering i «Diablo III» som satte en grense for hvor langt nye spillere kunne spille før kredittvurdering hadde blitt utført.

Med forrige oppdatering kunne nye spillere bare spille til nivå 13 og kun i den første delen av spillet før kredittkortinformasjon hadde blitt godkjent, noe som kunne ta opp til 72 timer.

Dette ble innført som et ledd i kampen mot kredittkortsvindel.

Nå snur imidlertid Blizzard og fjerner sperren i en ny oppdatering av spillet. Den nye oppdateringen har fått versjonsnummer 1.0.3a.

- Restriksjonene rundt nivåbygging og første akt har blitt fjernet i oppdatering 1.0.3a. Vennligst legg merke til at forandringene ikke vil ta effekt før du har oppdatert spillklienten med den siste oppdateringen, står det i informasjonen fra Blizzard.

Sikkerhetstiltaket, som fikk mye kritikk, var dermed bare aktivt i rundt en uke.

Merkelig nok påsto Blizzard at sperren var en «utilsiktet konsekvens» av sikkerhetstiltak, men har nå likevel klart å komme rundt sperren. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3