Begynnelsen på slutten for «Heroes of the Storm»?

Tar utviklere av spillet og avlyser e-sport-satsing neste år.

14. desember 2018 11:48

(PressFire.no): Det er i et innlegg på de offisielle sidene at Blizzard-sjefen J. Allen Brack og utviklingsleder Ray Gresko kommer med dårlig nytt til «Heroes of the Storm»-spillerne.

Der skriver de at de nå har flere kjørende spill og uannonserte prosjekter enn noensinne, og at de derfor har behov for flere utviklere på andre prosjekter.

- Derfor har vi tatt den vanskelige avgjørelsen å flytte noen utviklere fra «Heroes of the Storm» til andre teams, og vi gleder oss til å se lidenskapen, kunnskapen og erfaringen som de kommer til å ta med seg til de prosjektene, heter det.

- Dette er ikke første gangen vi har tatt denne typen tøffe valg. Spill som «Diablo III», «World of Warcraft», «StarCraft II», «Overwatch» og flere ville ikke ha eksistert om vi ikke hatt tatt lignende avgjørelser.

De bedyrer samtidig at de er i ferd med å sette opp spillet for å være bærkraftig på lang sikt og at det forblir deres «kjærlighetsbrev til Blizzards universer og rollefigurer».

Blizzard skal imidlertid forsyne spillet med nye helter og hendelser i spillet, men varsler at det kommer til å være lengre mellom innholdet.

I tillegg kommer beskjeden om at de har evaluert e-sport-planene for «Heroes of the Storm» og at de i lys av endringene økser Heroes Global Championship og Heroes of the Dorm.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3