Beckham skal trimme bort valkene dine

Fotballstjernen blir ambassadør for «EA Sports Active 2».

17. august 2010 17:00

Electronic Arts fortsetter fitness- og trimspillsatsningen sin med «EA Sports Active 2», et spill som spillgiganten først annonserte under GDC i San Francisco i mars, og fortsetter å promotere under GamesCom-spillmessen som for tiden foregår i Köln.

LA Galaxy-stjernen David Beckham kan ha mistet plassen sin på det engelske landslaget, men får en prominent rolle i forbindelse med lanseringen av dette treningsspillet. 

Beckham skal fungere som posterboy og talsperson i forbindelse med slippet av spillet i Europa og Australia, skriver EA i en pressemelding.

«EA Sports Active 2», med en planlagt utgivelse 19. november, vil støtte Microsofts nye Kinect-kontrollere – Xbox 360-tilbehøret som lar deg spille uten behov for en tradisjonell håndkontroller. Spillet slippes også til PlayStation 3, Nintendo Wii samt iPhone og iPod Touch.

SPILLET «IMPONERER» BECKHAM

I motsetning til det mer yoga-inspirerte «Wii Fit», som har vært en storselger for Nintendo, fokuserer «EA Sports Active» mer på tradisjonell styrke- og kondisjonstrening. Høstens treningsspill viderefører dette, i tillegg vil man kunne måle hjerteslag og se bevegelsesmønstrene gjengitt – alt for at du skal få autentiske, målbare resultater, lover utgiveren.

Denne funksjonen er kalt Total Body Tracking. Ved alltid å kunne følge pulsen din via skjermen, kan du optimalisere treningsøkten din og nå målene dine raskere. Hjertefrekvens og puls kan du også få servert statistikk på online, om du ønsker å gå formen din nærmere etter i sømmene.

«EA Sports Active» er imponerende og inneholder mange elementer som jeg har sett gjennom min fotballkarriere, sier David Beckham om spillet.

Det å ha superstjernen som lokkemat, vil forhåpentligvis få flere til å brenne kalorier foran tv-skjermen fra denne høsten, tror Electronic Arts.

- David har alltid jobbet hardt for å holde seg i utmerket form og har inspirert folk fra hele verden til å gjøre fysisk form til en prioritet, sier Jens Uwe Intat fra EA i pressemeldingen.

- Vi er henrykte over dette samarbeidet med David, ettersom hans engasjement rundt helse og trening gjør han til en perfekt match til «EA Sports Active 2».

Spillet er under utvikling hos EA Canada i Vancouver, og lanseres 19. november til Xbox 360 (med Kinect-støtte), PlayStation 3, Nintendo Wii og iPhone/iPod Touch.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3