«Battlegrounds»-utvikleren føler seg lurt av Epic Games

Det etter at de kunngjorde sin egen variant.

22. september 2017 18:02

(PressFire.no): Når Epic Games kunngjorde at de kommer med siden egen variant av den såkalte Battle Royale-sjangeren, som «Playerunknown’s Battlegrounds» har gjort kjent, var de klare på at «Battlegrounds» var en inspirasjonskilde.

- Føles ikke rett

En av sjefene i Bluehole Inc, Chang Han Kim, har nå sendt ut en pressemelding.

- Vi har hatt et pågående forhold til Epic Games gjennom utviklingen av «PUBG», siden de er skaperne av UE4, spillmotoren som driver spillet, heter det i pressemeldingen.

- Etter å ha lyttet på de stadig økende tilbakemeldingene fra spillmijøet og sett på spillet selv, er vi bekymret for at «Fortnite» kan kopiere opplevelsen som «PUBG» er kjent for.

Han påpeker videre at de har merket seg at Epic Games viser til «Playerunknown’s Battlegrounds» i promomaterialet og når de kommuniserer med presse.

- Dette ble aldri diskutert med oss, for det føles ikke rett.

Klone lanseres neste uke

Epic Games kunngjorde for bare noen dager siden at en variant av «Fortnite» kalt «Fortnite Battle Royale» kommer til å bli lansert som et separat gratisspill til pc, PS4 og Xbox.

Det skal etter planen slippes allerede 26. september.

Se traileren for «Fortnite Battle Royale» under:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3