«Battlegrounds» får storoppdatering denne uka

Og utviklerne har utestengt 25 000 fuskefanter.

28. juni 2017 07:56

(Pressfire.no): Det heteste spillet for tiden er utvilsomt «Playerunknown’s Battleground». På bare tre måneder har spillet solgt utrolige fire millioner eksemplarer – og det i Early Access-tilstand!

Det har vært mye tafsing på spillet siden «lanseringen», men der vi hver uke har fått små oppdateringer som fikser bugs eller gjør mindre endringer, kommer det på torsdag en større dose, i det som er de etterlengtede månedsoppdateringene.

Her er lista over det hele, og vi har plukket ut noen «favoritter»:

- Småskur, de som er bortimot overalt, kan nå ødelegges. Du kan altså ikke søke ly for bomber i disse mer, og forhåpentligvis kan vi ploge de ned med biler også.
- Pistoler kan nå bruke red dot-sikter (men ikke revolveren).
- Du får nå registrert en kill dersom noen andre tar livet av en spiller du knocka ned.
- To nye værtyper: Solnedgang og skyfritt.
- To nye våpen: En pistol med automat-modus og et nytt maskingevær som bare blir å finne i flydroppene.
- UMP og Vector får burst-moduser.
- Du kan nå se kjøretøy fra lengre unna, hvilket kan hjelpe på fallskjermdelen av spillet.

I tillegg er det gjort en rekke endringer som skal forbedre både lag og ytelse generelt. Kanskje størst av alt er lovnaden om at Bluehole følger nøye med på juksemakere og programvare som lar folk tøyse seg til seier.

Den siste tida har utviklerne utestengt hele 25 000 spillere som har blitt fersket i å fuske, og flere blir det sikkert fremover.

Det hele kommer altså på torsdag, men de som kjører testserveren skal i teorien kunne spille fra nå onsdag. Snakkes i Erangel.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3