«Battlefield V»-sjef ble utestengt fra «Black Ops 4» fordi han var for god

Prøver å bevise sin uskyld med spillvideo.

24. oktober 2018 13:43
Florian «DRUNKKZ3» Le Bihan.

(PressFire.no): Activision har utestengt Florian «DRUNKKZ3» Le Bihan fra «Black Ops 4», øyensynlig uten særlig grunn annet enn at folk har rapportert han.

Ikke fryktelig nyhetsverdig, hadde det ikke vært for at han jobber hos DICE, der han er gameplay-ansvarlig for det kommende «Battlefield V».

Men grunnen er neppe at Le Bihan jobber hos konkurrenten – og heller fordi han er avsindig god i «Black Ops 4».

Han spilte nemlig «Battlefield» profesjonelt for e-sportlaget Fnatic fram til han startet hos DICE i fjor, og er hakket kjappere i reaksjonstiden enn de fleste andre.

- Så jeg ble utestengt fra «Black Ops 4», skriver han på Twitter og legger ved et bilde av beskjeden han fikk da han prøvde å logge på.

For å bevise at han ikke jukser, men faktisk dundrer inn headshots med mer regelmessighet enn tidevannet, har han lagt ut en helt avsindig video – så får vi se om Treyarch firer på bannlysningen eller velger å spare de andre spillerne for ytterligere ydmykelser.

- Aksepter dette som et bevis på min verdsettelse av spillet deres (vær så snill å unban), ber han.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3