«Battlefield: Hardline» utsatt til 2015

Har tatt til seg tilbakemeldingene fra spillerne.

23. juli 2014 10:25

(PressFire.no): I anledning spillmessen E3 overrasket Electrnic Arts med å avduke et helt nytt kapittel i «Battlefield»-serien, som denne gangen ikke har handling fra fiktiv krig, men mer en slags politi-og-røver-variant.

De overrasket også med en slippdato 21. oktober samtidig som de startet beta-testing umiddelbart samme uka som avsløringen.

Utsettes til 2015

Men sånn skulle det ikke gå – nå kommer meldingen om at spillet utsettes til tidlig 2015. Det skriver «Battlefield»-sjefen Karl-Magnus Troedsson i et blogginnlegg.

I blogginnlegget heter det at millioner har prøvd spillet og tilbakemeldingene har satt tankene i sving:

—    Tilbakemeldingene fikk oss også til å tenke på andre muligheter og måter vi kunne tyne innovasjonen videre og gjøre spillet enda bedre.

—    Jo mer vi tenkte på disse idéene, jo mer visste vi at vi måtte få dem inn i spillet dere kommer til å spille.

—    Men det ga oss et problem. Vi trengte mer tid. Tid vi ikke hadde hvis vi bestemte oss for å gå for datoen om bare noen måneder, skriver han og lover den mest innovative «Battlefield»-opplevelsen til nå.

Dette kommer etter at spillerne har vært kritiske til hva det nye spillet egentlig kommer med. På forum og Reddit mener mange at det minner mest om en nedlastbar utvidelse og ikke et fullverdig spill.

Forbedring på tre områder

Troedsson nevner tre punkter som skal utvides eller endres. Flerspilleren skal visstnok få implementert idéer som har kommet direkte fra testerne.

I tillegg vil enspilleropplevelsen få mer dybde og bli mer polert. Den skal også få noen nye kjernefunksjoner som ifølge blogginnlegget vil gjøre historien dypere.

Sist, men ikke minst, heter det at det skal jobbes mer med stabiliteten.

—    Dette har vært fokus i teamet vårt siden den første dagen, og vi kommer til å bruke den ekstra tiden på å fortsatte optimalisere spillet for en stabil lansering.

Og så kommer det:

—    Vi har lært masse av «Battlefield 4» og lærer fortsatt fra vårt testmiljø, i tillegg til at vi kommer til å lære mer fra en annen «Hardline»-beta. Mer tid vil gjøre det mulig å finne problemer som kan fikses før lansering.

«Battlefield: Hardline» slippes tidlig 2015 til PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og Windows.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3