- «Battlefield 5» kommer i oktober og har handling i første verdenskrig

26. februar 2016 17:07

(PressFire.no): Ok – vi skal innrømme at kilden til denne her er relativt tynn, men syntes tanken var så spennende at den fortjener lufting.

Ifølge den sveitsiske spillbutikken wog.ch har nå lag til «Battlefield 5» i sin nettbutikk og skriver ikke bare at spillet kommer 26. oktober 2016, men også at spillet vil ha handling i første verdenskrig. (fjernet i ettertid, men vi tok bilde som du kan se under)

«Assassin’s Creed: Rogue»

Avslørte også 

Det sagt så var det wog.ch som i juli 2014 plutselig avslørte «Assassin’s Creed: Rogue» - før Ubisoft noen dager etterpå offisielt kunngjorde spillet.

Likevel vil vi anbefale en neve natriumklorid med denne.

Skulle det imidlertid være noe i informasjonen er det første gang «Battlefield»-serien besøker den første verdenskrigen, som varte fra 28. juli 1914 til 11. november 1918.  

Om dette stemmer betyr det at hjelpemidler som nattkikkert, jålete kikkertsikte og jagerfly blir byttet ut med svære lange ladegrep og skyttergraver.

Det er også verd å nevne at et av det i år er hundre år siden et av de største slagene noensinne ble utkjempet i Verdun, Frankrike.

Mellom februar og desember falt rundt 700 000 soldater i det massive slaget.

2016 er også det tvilsomme hundreårsjubileet for slaget ved Sommem, hvor 1,2 millioner mistet livet.

Avsløring under GDC?

Både «Battlefield 3» og «Battlefield 4» ble i sin tid kunngjort under Game Developers Conference i San Francisco – i år blir utviklerkonferansen holdt mellom 14. og 18. mars.

Electronic Arts bekreftet også selv nylig at det kommer et nytt «Battlefield» mot slutten av året, uten at de avslørte verken dato eller handling.

Foto på toppen: «Battlefield 1942».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3