«Battlefield 4» kommer ikke til Wii U

- Vi vil ikke smøre det for tynt.

27. mars 2013 11:34

(PressFire.no): I natt norsk tid avduket svenske DICE og Electronic Arts et nytt ambisiøst «Battlefield»-spill, som du kan se i en 17 minutters lang videosekvens.

Videoen viser noe av det råeste dataspill har å by på når det kommer til grafikk, fysikk og animasjon.

Dropper WIi U

Spillet er foreløpig bekreftet til pc, PS3, Xbox 360, selv om DICE-sjefen i et eksklusivt intervju med PressFire i stor grad bekreftet at Sonys PlayStation 4 er i planene - i natt norsk tid fortalte han at den nye Sony-konsollen er så kraftig at den kommer til å minimum levere det vi har fått se i premierevideoen.

- Spesifikasjonene på PlayStation 4 er jo offentlige nå, og det er en veldig kraftig maskin. Opplevelsen kommer til å være som vi så i dag, fortalte Patrick Söderlund til PressFire.


Men én konsoll mangler i utgivelsesplanene – Nintendos Wii U.

Kreativ regissør på spillet, Lars Gustavsson, forteller til videogamer.com at de ikke ville smøre seg for tynt.

- Som kreativ regissør er førsteprioritering å lage en fantastisk opplevelse og spill, når han blir spurt om Wii U og «Battlefield 4».

- For oss er noen ganger fokuset på hva du gjør godt og hva du kjenner godt, og sikre at du leverer noe godt i stedet for å prøve litt for mye – smøre deg selv for tynt og ta risk.

Få Wii U-spill fra EA

Etter lanseringen av Wii U i november, hvor Electronic Arts ga ut «Fifa 13» og «Mass Effect 3», har Electronic Arts ikke lansert noen flere spill til den nye Nintendo-konsollen.

Foruten «Need For Speed Most Wanted», som nylig ble sluppet til Wii U, har Electronic Arts heller ikke kunngjort noen fremtidige til for Wii U.

«Battlefield 4» slippes til pc, Xbox 360, PlayStation 3 i løpet av høsten 2013. En dato for PlayStation 4-versjonen er ennå ikke avslørt da konsollen heller ikke har fått en slippdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3