«Battlefield 1» avslørt

Se traileren her.

6. mai 2016 22:34

(PressFire.no): I kveld avslørte Electronic Arts og svenske DICE et nytt spill i «Battlefield»-serien som får tittelen «Battlefield 1» - som lekkasjen tidligere i dag antydet.

Og i motsetning til «konkurrenten» i «Call of Duty», som nå tar handling langt inn i framtiden og ut i verdensrommet, så går «Battlefield» tilbake i tid og til den aller første verdenskrigen.

Det betyr også mer primitive våpen og utstyr – og utviklerne bekreftet også at nærkamp kommer til å være et viktigere element enn før.

Forvent også treigere våpen, kjøretøy og mer sårbare fly enn du har vært tidligere i serien.

Skal vi tolke traileren vil også kjemisk krigføring bli et element fra den første verdenskrigen de har valgt å inkludere, hvor vi kan se soldaten ta på seg gassmaske idet det plutselig kommer grønn gass.

Det er også tydelig fra traileren at luftskip vil bli et element i spillet.

Vi får også se at spillet har geografisk variasjon, hvor man plutselig får se krigere til hest i en ørken.

Navnet er nok et lite ordspill på den første verdenskrigen, men det første spillet i serien het også «Battlefield 1942».

Utviklerne bekrefter også at spillet ikke kun blir flerspillerbasert, men vil også ha en historiedel hvor de vil fortelle historien fra flere personers perspektiv.

«Battlefield 1» slippes til PS4, Xbox One og PC 21. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3