Batman-skuespilleren: - Utrolig nok har de ingen planer for et nytt «Batman Arkham»-spill

12. september 2017 14:07

(PressFire.no): Det har vært en kjent sak at skaperne av «Batman Arkham»-serien, Rocksteady, tok farvel med serien med «Batman: Arham Knight». Hvis man ser bort fra VR-spillet «Batman: Arkham VR.

Hva studioet nå skal lage er fremdeles bak sløret.

Likevel har «Batman Arkham»-serien vært en stor suksess for Warner Bros. Interactive, og de fleste har nok forventet at serien fortsetter hos et annet studio.

Skal vi imidlertid tro stemmeskuespilleren bak Batman i serien, Kevin Controy, så foreligger det ingen planer.

- Jeg kan ikke tro at de ikke lager et til, men de gjør ikke det. Er ikke det fantastisk, svarte han en fan i en paneldebatt i anledning Wizard World Nashville i hela som var, skriver Batman-news.com.

- De tjente bokstavelig talt milliarder av dollar på disse spillene, men nei, det finnes ingen planer om å lage flere. Nei.

Rocksteady ga seg altså med en trilogi, men WB Games Montreal lagde et spill som tok for seg forhistorien med «Batman Arkham Origins» (2013). Det var heller ikke Conroy som hadde stemmen som Batman i spillet.

Spillet fikk imidlertid ikke like god kritikk som spillene fra Rocksteady. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3