Batman-demo denne uken

Denne helga får du muligheten til å teste «Batman: Arkham Asylum», tre uker før spillet kommer i butikkene.

4. august 2009 10:16

Den kappekledde hevneren er snart klar for et nytt eventyr, denne gang på PlayStation 3, PC og Xbox 360 i form av «Batman: Arkham Asylum» som får lansering 28. august.

Men allerede denne uken finner du en demo. Fredag legges den ut til alle plattformene.

EKSPLOSIV JOKER

Spillet er utviklet av Rocksteady Studios, i samarbeid med DC Comics og Warner Bros., og det er Square Enix Europe som er utgiver.

Denne gang er det nesten like mye fokus på Batmans detektivegenskaper som på ren neveaction, og utviklerne snakket tidligere i sommer om en avgrenset spillmiljø som minner om det i «BioShock».

Les også: Vi testet «Batman: Arkham Asylum» på E3.
Se også: Skjermbilder fra spillet.

I det ferdige spillet vil PlayStation 3-utgaven inneholde en eksklusiv godbit. Her får du nemlig mulighet til å bruke Jokeren som spillbar karakter.

I tillegg til Jokeren, den mest ikoniske kjeltringen i Batman-universet, dukker også Killer Croc, Harley Quinn, Poison Ivy, Bane, Mr Zsasz og Scarecrow opp når vår helt tar jobben med å jakte ned Jokeren før han får satt en slu plan ut i live om å sprenge bomber rundt om i Gotham.

Batman: Arkham Asylum slippes til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 28. august, mens du allerede fredag 7. august kan laste ned demoen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3