Bastion er blitt nesten udødelig

«Overwatch»-helten er blitt endret kraftig, men har utviklerne gått litt langt?

13. februar 2017 16:54
D.Va.-ultien tar ikke
halvparten av livet engang!

(PressFire.no): På testserveren til «Overwatch» kom det i forrige uke en ny oppdatering, som blant annet endrer litt på hvordan Bastion fungerer.

Det er ikke så fryktelig mange uker siden nyheten om denne overhalingen poppet opp, men de fleste trodde nok det ville ta litt lengre tid enn som så.

Endringene går primært ut på å forsøke å gjøre Bastion mer brukbar i sin «vanlige» form, altså den der han løper rundt på to bein. Han har dermed fått noen forbedringer der, mens noen småtterier er tatt vekk eller klipt ned for de to andre modusene.

For eksempel er gir headshots ikke lenger skadebonus i sentry-modusen, og Bastion kan ikke få critical hits når han er stasjonær. I tillegg er det nå også langt større spredning på kulene i sentry-modusen, mens det motsatte gjelder for Recon-modusen – der også magasinet får 25 prosent mer kapasitet.

Bastion kan også reparere seg selv samtidig som han løper rundt, der han tidligere måtte stå helt i ro. Før ble denne reparasjonen avbrutt dersom han tok skade, men dette er ikke lenger tilfellet. Dermed kan du løpe rundt langt mer enn før.

Men den største oppdagelsen folk har gjort er at Bastion blir langt mer vrien å knerte når han er i både sentry-modus, og som tanks (altså under ultien hans). Her får han nemlig en flat 35 prosents reduksjon i skaden han tar.

Dette før alt annet av beskyttelse regnes med, og dersom du har Ana på laget, kan hun hive en Nano Boost på deg for å bumpe dette opp til hele 85 prosent skadebeskyttelse.

Dermed er det, som videoen under viser, ingen helter i spillet som kan drepe deg med ultiene sine. Glem Dragon Blade-en til Genji, Pulse-bombene til Tracer, eller DIE DIE DIE-en til Reaper.

McCree sin Deadeye vil ikke engang avfyres, fordi Bastion ikke kan dø av den!

Den eneste helten som kan ta livet av en Bastion med Anas beskyttende vinger over seg, er ...Bastion. En full runde med skudd fra tanksen vil faktisk gjøre biffen – om du treffer med alle da.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3