Bare én jente i familien overlevde. Hvorfor?

Avslør forbannelsen.

8. desember 2014 15:35

(PressFire.no): Det begynner å bli en stund siden «The Unfinished Swan»-utviklerne avslørte at de jobber med et nytt spill, men de lettet aldri mer på sløret enn det.

Ved et mulig uhell avslørte de imidlertid navnet Edith Finch, som i helga ble avslørt å dreie seg om «What Remains of Edith Finch».

I anledning PlayStation Experience i Las Vegas i helga valgte utvikleren Giant Sparrow å kunngjøre det neste spillet sitt.

Edith eneste gjenlevende

De avslører også at spillet følger en familie i staten Washington, hvor Edith Finch er den eneste gjenlevende etter at resten av familien døde.

Spillet vil bestå av en samling korte historier, hvor hvert familiemedlem får sin egen «novelle».

Det loves at alle historiene er svært forskjellige i både tone og område, for å reflektere personligheten til hvert familiemedlem. De skal også være fra helt tilbake til 1900-tallet og frem til dagens dato.

Likevel er det Edith Finch som er den røde tråden, og personen som skal finne ut hvorfor hun er den eneste som fremdeles er i live.

Noen fellestrekk

I et blogginnlegg skriver utvikleren at det kanskje på utsiden ser ut som et veldig forskjellig spill sammenlignet med «The Unfinished Swan», men at de anser kjernen som ganske lik – hvordan det føles å være et barn som møter krefter man ikke forstår eller kan kontrollere.

«What Remains of Edith Finch» kommer kun til PS4, og utvikleren flagger 2016 som realistisk mål for utgivelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3