Banjo og Kazooie kommer til «Smash Bros.»

Microsoft og Nintendo-samarbeidet fortsetter.

11. juni 2019 19:18
Spiral Mountain-bane.

(PressFire.no): Nintendo og Microsoft har i en stund ligget i skje, og samarbeidet har resultert i flere Microsoft-utgivelser på Switch – inkludert «Minecraft» og «Cuphead».

Faktisk kjører konsollen Xbox Live via førstnevnte spill, og krysspilling mellom Xbox og Switch har blitt vanlig.

Nå kommer samarbeidet også til «Super Smash Bros. Ultimate», hvor Banjo og Kazooie nå blir med som slåsskjemper. Rareware, som utviklet «Banjo Kazooie»-spillene til Nintendo 64, ble som kjent solgt til Microsoft i 2002.

De to fungerer som én slåsskjempe, og kommer som betalt DLC til spillet mot høsten. En bane basert på Spiral Mountain følger også med.

Xbox-sjef Phil Spencer sa for lenge siden at han gjerne så figurene dukke opp hos Nintendo, og Microsofts skift til å bli en tilbyder av spill på alle plattformer har gjort det hele mulig.

For øvrig ble også helten fra «Dragon Quest»-spillene (i alle sine varianter) også annonsert til slåssespillet.

(Men betyr dette at vi kanskje får se remasteren av «Goldeneye 007» snart? Nintendo satte ned foten for det for noen år tilbake, men spillet skal være helt ferdig)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3