– Bandai Namco utvikler «Metroid Prime 4»

9. februar 2018 16:26
Helt alright spill, dette.

(PressFire.no): De siste dagene har det svirret rykter om at Bandai Namco er involvert i utviklingen av det kommende storspillet «Metroid Prime 4».

Ryktene begynte å svirre for fullt da flere av de ansatte i Bandai Namco hintet på LinkedIn at de jobbet med «et veldig spennende prosjekt».

En av de sa de jobbet med et «ikke-annonsert førstepersons skytespill eksklusivt til Nintendo Switch».

Nå mener også Eurogamer, som tidligere har vist at de har sterke kilder på Nintendo-ting, at de har kilder som utdyper at det er Bandai Namco sitt Singapore-studio som jobber med «Prime 4», i nært samarbeid med Nintendo.

Selskapet jobbet tidligere på det abisiøse «Star Wars 1313», som ble kansellert i 2013.

Nintendo har ikke selv kommentert «Metroid Prime 4» etter den lille teasertraileren under fjorårets E3-sending, bortsett fra at de har bekreftet at det ikke er Retro Studios som jobber på spillet.

Bandai Namco har jobbet med store Nintendo-prosjekter før. De utviklet «Super Smash Bros.» til Wii U og 3DS i samarbeid med Nintendo, og «Pokkén Tournament» til Wii U og Switch.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3