Interplay-veteran: - Jeg vet hvem som jobber på «Baldur’s Gate 3»

Kan det være «Divinity»-studioet?

5. oktober 2018 12:38

(PressFire.no): Det har vært en svært kronglete vei for et tredje spill i den kritikerroste og elskede «Baldur’s Gate»-serien – et spill som i sin tid ble annonsert i 2002 og kansellert.

I ettertid har det med ujevne mellomrom dukket opp rykter om at det jobbes med et nytt spill – inkludert studioet Beamdog – som kanskje eller kanskje ikke jobbet med et spill.

Nå forteller Brian Fargo – mannen som i sin tid grunnla Interplay (studioet som sto bak «Baldur’s Gate»-spillene) - at han vet hvem som jobber med en oppfølger.

- Jeg vet faktisk til hvem som jobber på «BG3», skriver han på Twitter etter at noen lenker til en eldre artikkel om spillet.

Det kommer kort tid etter at en forumpost hevder å ha en kilde som tidligere jobbet i spillstudioet Larian som hevder at Swen Vinke har sikret seg «Baldur’s Gate»-lisensen.

Larian er spillstudioet som er kjent for «Divinity»-serien og har spesialisert seg på såkalte isometriske rollespill, som typisk forbindes med «Baldur’s Gate»-serien.

Vi anbefaler en neve salt med den forumposten, men Brian Fargo er mannen som burde vite hva som skjer med serien.

Det hører også med til historien at Fargo nylig uttalte at han vil kjøpe tilbake Interplay, om hans nye spill «The Bard's Tale IV» selger godt nok.

OPPDATERING: Larian har avkreftet at de jobber med «Baldur's Gate» overfor WCCFTECH.com.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3