«Baldur’s Gate 3» utsatt

Avslører ny sending.

5. august 2020 11:19

(PressFire.no): Den opprinnelige planen var å slippe det svært etterlengtede tredje spillet i «Baldur’s Gate»-serien nå i august – riktignok i såkalt early access-tilstand.

Men nå kommer beskjeden om at det ikke lar seg gjøre.

Via den offisielle Twitter-kontoen til utvikleren Larian Studios forteller de at de ikke kommer til å rekke lanseringen i august.

Likevel bedyrer de at de er «rett rundt hjørnet».

Samtidig varsler de en sending 18. august som kommer til å avsløre den nye lanseringen, samtidig som de vil delta i en paneldebatt med gjester.

Det var i juni i 2019 at Google fikk æren av å avsløre «Baldur’s Gate 3» som et nytt spill til strømmetjenesten Google Stadia.

Forrige spill i hovedserien kom i 2000 – ganske nøyaktig 20 år siden. Rollespillserien havner ofte på lister over de beste rollespillene noensinne.

Det er «Divinie Divinity»-studioet som har fått oppdraget med å produsere det nye spillet – et studio som er kjent for å være tungt inspirert av serien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3