«Bad Company 2: Vietnam» brettes ut på TGS

Utvidelsen presenteres under Tokyo Game Show i neste uke.

9. september 2010 12:28

Under Electronic Arts’ E3-pressekonferanse i sommer ble utvidelsen, døpt «Battlefield: Bad Company 2: Vietnam», først annonsert. Siden da har det vært relativt stille, men selskapet har nå bekreftet at de tar med seg spillet til Tokyo Game Show (TGS) som starter 16. september.

Community Manager hos DICE/EA bekrefter dette på den offisielle Battlefield-bloggen.

Jeg drar til Tokyo Game Show for å vise fram «Battlefield: Bad Company 2: Vietnam» for første gang, og bruke litt kvalitetstid sammen med det japanske Battlefield-fellesskapet.

Vi kan derfor forvente oss inntrykk, ny informasjon og fersk når TGS sparkes i gang. Denne utvidelsen består av totalt fire kart, nye våpen og kjøretøy som harmonerer med tidsepoken, nye achievements/trophies og mer.

Etter lanseringen av «Bad Company 2» har EA rullet ut flere utvidelser, blant annet onslaught-modusen som tillater deg å samarbeide med opp til tre andre over nettet. Denne modusen er til nå bare tilgjengelig til PlayStation 3- og Xbox 360-versjonen av spillet, selv om det har vært snakket om onslaught også til PC.

«Battlefield: Bad Company 2: Vietnam» blir den første utvidelsen med fokus på tradisjonell spilling i online multiplayer.

EA planlegger å slippe Vietnam-utvidelsen til «Bad Company 2» i løpet av året. Pris og en konkret lanseringsdato er enda ikke annonsert. TGS kan komme til å gi oss nyheter om dette.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3